Jedynie mogę się przyczepić do ostatniej grafiki po lewej stronie. Jest ona faktycznie trochę za ciemna. Na moim monitorze graficznym ledwo widać co tam jest. Jeśli ktoś będzie kiedyś chciał nagrać waszą grę, to sorry, ale będzie musiał mocno kombinować, by YouTube to wyłapał. Musicie coś tu porozkminiać.
Pora na małe podsumowanie. Jako, że należę do redakcji mogę sobie myślę od czasu do czasu pozwolić na pewne przemyślenia dotyczące naszej małej społeczności RM. Zrobię to w tym temacie z waszą grą ponieważ o dziwo jej się to również tyczy. Smutne dla mnie jest to, że siedzicie na kilku forach w tym i na naszym. Nie wiem w ilu miejscach dokładniej publikujecie swoją grę, ale ja na waszym miejscu dawno usunąłbym temat z G******ody. Bardzo przykro się patrzy na bandę dzieciaków, która nigdy nic nie osiągnęła, a która atakuje projekt, który reprezentuje sobą więcej niż większość ich własnych gier tworzonych przez ostatnie lata. Gdyby napisała wam to jedna osoba w dodatku jakaś nowa, to można by to uznać za krytykę. W momencie gdy piszą takie osoby jak GameBoy, Versus, Viuu, Crashur - można odnieść wrażenie jakby naskoczyła na was jakaś banda zbirów chcących was zniechęcić. Przykre dla mnie jest to, że to są dokładnie te same osoby, które atakowały kiedyś i mnie. O ile w moim przypadku było się do czego przyczepić, bo Pogromca Pustki nie był grą idealną, o tyle u was wszystko jest na swoim miejscu. Jak dla mnie to na G********dzie kółeczko wzajemnej adoracji zwyczajnie się nudzi, a że HGS sobie poszedł to musieli zaleźć sobie nową ofiarę.
Przeżywałem dokładnie to samo. Nawet gdy zacząłem robić Pogromcę II, to oni wiecznie dopierdzielali się o wszystko. ŻADNA firma komercyjna tak skrupulatnie nie poprawia projektu co człowiek, który robi to z pasji. Nikt nie wkłada tyle serca w gry co koleś tworzący swoją własną grę. Mnie ich krytyka motywowała do działania na zasadzie "Ja im pokażę". Boję się, że na większą ekipę może to działać demotywująco. Dodatkowo uważajcie, bo oni potrafią wbijać na grupy na fb, na fanpage, a nawet pisać do osób, które wypowiadają się na temat waszego projektu. W moim przypadku robili gównoburze pod filmami Demona, Animoovimaniak i paru innych. Uprzedzam, że siedzicie w tak toksycznym miejscu, że lepiej jest ich zostawić samych sobie, bo oni nawet w grę nie zagrają, a wam będzie przykro. Oni dawno nie interesują się RM, a jedyne czym się specjalizują, to wbijanie szpili twórcom. Bardzo polecam po prostu zamknąć tam tematy i siedzieć po prostu tutaj i na innych forach z dala od nich.