[VXA] Wiedźmin KRES CECHU ✔
Re: [ZAPOWIEDŹ - VX] Wiedźmin KRES CECHU ✔
Ostatnia informacja paź 31, projekt od tego czasu się rozwija dalej ?
Witam,
Odpowiadając na pytania;
.
Poza tym obecnie zastanawiamy się trochę nad fabułą - wprowadzamy parę elementów w scenariuszu, które zwiększają jego logikę, jak i dodajemy więcej wyborów i ich konsekwencje, które, mamy nadzieje, dobrze uzupełnią wolność gracza.
Chcemy też podziękować wszystkim za aktywne zainteresowanie projektem, dzięki czemu możemy poszczycić się chyba pierwszą setką odpowiedzi na tym forum
.
Tyle, ekipa Miotu pozdrawia.
Odpowiadając na pytania;
Tak, projekt żyje i ma się dość dobrze. Choć niestety tempo trochę zwolniło. Ale do końca stulecia raczej się wyrobimy[Wymagane logowanie] pisze: [Wymagane logowanie]sob gru 12, 2020 2:45 amOstatnia informacja paź 31, projekt od tego czasu się rozwija dalej ?
W sumie nie wiemy, czy chcemy dać możliwość zmiany poziomu trudności podczas gry. Ale raczej tak.[Wymagane logowanie] pisze: [Wymagane logowanie]wt lis 03, 2020 5:53 pmPytanie tylko, czy poziom trudności będzie można zmieniać w trakcie gry ?
Poza tym obecnie zastanawiamy się trochę nad fabułą - wprowadzamy parę elementów w scenariuszu, które zwiększają jego logikę, jak i dodajemy więcej wyborów i ich konsekwencje, które, mamy nadzieje, dobrze uzupełnią wolność gracza.
Chcemy też podziękować wszystkim za aktywne zainteresowanie projektem, dzięki czemu możemy poszczycić się chyba pierwszą setką odpowiedzi na tym forum
Tyle, ekipa Miotu pozdrawia.
- mickul7682
Dobrze wiedzieć, że projekt idzie do przodu. Szkoda, że tak wolno, bo lubię gry z klimatem, a Widźmin to taka tematyka, że to będzie numer 1.
- Wilczy Miot
[ZAPOWIEDŹ - VX] Wiedźmin KRES CECHU ✔
W imieniu Wilczego Miotu miałem przyjemność w postaci kilkuminutowego filmiku przedstawić dubbing, który mógł być powodem niepokoju u niektórych. ~Piolodiusz
Przesłuchałem dubbing i przyznam że byłem sceptycznie nastawiony. Zanim przejdziemy do oceny, pragnę zwrócić uwagę na fakt, że jest to nowatorska praca, nie zajmują się tym osoby które mają doświadczenie w tym co robią, lub zajmują zawodowo. Wszystko odbywa się for-FUN z Pasjii.
Początkowe nastawienie, było neutralne, a wręcz spodziewałem się że będzie "gorzej", ale tutaj miłe zaskoczenie!
Dubbing prezentuje się naprawdę bardzo dobrze. Nooo..... Pełen podziw i nie mogę się doczekać na grę. Dubbing jest świetny i trzymam kciuki za was chłopaki.
[Dubbing małego dziecka, coś niesamowitego] - jak na nowatorską robotę, coś świetnego.
Początkowe nastawienie, było neutralne, a wręcz spodziewałem się że będzie "gorzej", ale tutaj miłe zaskoczenie!
Dubbing prezentuje się naprawdę bardzo dobrze. Nooo..... Pełen podziw i nie mogę się doczekać na grę. Dubbing jest świetny i trzymam kciuki za was chłopaki.
[Dubbing małego dziecka, coś niesamowitego] - jak na nowatorską robotę, coś świetnego.
- Natan Zuckerkandl
Projekt z rozmachem! Klimatyczny start screen, niesamowity dubbing oraz grafika
Pokażcie więcej!
Np. system rozwoju.
Zważając na to, że projekt jest tworzony za darmo, twórcy nie dostaną za niego profitu i zawodowo żaden z nich nie zajmuje się dubbingiem, (o czym wspomniano również wyżej), jestem zdumiony wykonaną pracą. Świetna robota. <BRAWO> 
- mickul7682
Podoba mi się dubbing, ale główny bohater brzmi... słabo. Zdecydowanie może to rozpraszać podczas rozgrywki. HGS zwrócił uwagę na to w komentarzu, z tego co widziałem i chyba wyczerpał temat dość dosadnie.
Jak idą prace nad grą ?
- Natan Zuckerkandl
Pewnie wstrzymane, wszyscy odpoczywają po nowym roku