Z wielką przyjemnością odpowiem ci na to pytanie[Wymagane logowanie] pisze: [Wymagane logowanie]ndz sie 22, 2021 10:31 pmKolejna Aktualizacja? Ile tego jeszcze będzie, zanim, wydasz pełną wersję?
Po wielu latach ciężkiej pracy nad demo, w końcu jestem w stanie jasno określić, że ta aktualizacja będzie jedną z dwóch / trzech aktualizacji uzupełniających wersję demo do statusu pełnej wersji gry. Oznacza to, że "Far North" będzie już traktowane jak pełna wersja gry, a kolejna aktualizacja po niej jako drugi part ogromnej linii fabularnej, jaka się z tą aktualizacją wiąże. To uniwersum jest bardzo duże i z pewnością można to zauważyć po ilości zadań pobocznych w wersji demo. Przewiduję, że pojawi się jeszcze Skandynawia, Babilon i Rzym => Te wszystkie trzy rejony będą oznaczały ukończenie prac nad pełną wersją gry. Nie wykluczam również dalszego rozwoju Pogromcy II o ile zostaną mi jeszcze wolne sloty na mapy, przełączniki i zmienne. Jeśli tak się stanie, to na pewno pojawi się w przyszłości więcej DLC. Pogromca II ma przytłaczać rozmachem. Taki jest mój cel. Nie wiem czy nie pobije to godzinowo Opowieści z Edorii. Z czego prosze pamiętać, że najwięcej fabuły będzie zajmowałą linia poboczna, która miejscami będzie lepsza nawet od tej głównej.
Główna linia fabularana będzie dosyć liniowa, a cały ciężar nieliniowości gry osadzę na fundamentach zadań pobocznych, zwykłych postaci, czy nawet wpływu Talusa na ekonomię.