[2k3] GOAL BALL

Dział projektów w pierwszej fazie tworzenia (tytuł, informacje pierwotne, skromna prezentacja projektu).
Awatar użytkownika
Rubin

[2k3] GOAL BALL

Post autor: Rubin »

-- -- --
TYTUŁ: GOAL BALL
PLANOWANA PREMIERA: 2026 rok
GATUNEK: na ten moment info niedostępne
JĘZYK:PL/ENG

To już moja piąta gra, tworzona trochę jako odskocznia od większego projektu (karcianki). Na razie przygotowałem krótkie intro, które jest zapowiedzią małego demo.

Więcej szczegółów na razie zachowam dla siebie, ale niedługo uchylę rąbka tajemnicy.

Premiera? Jak będzie gotowe😉
Więcej info? Wkrótce.

Awatar użytkownika
Rubin

Re: [2k3] GOAL BALL

Post autor: Rubin »

Z uwagi że szykuje się do premeiry mojej nowej piątej już gry ([Link aktywny po zalogowaniu]) - chciałbym ogłosić (gdyby ktoś był zainteresowany) możliwość narysowania awatarów graczy jacy będą dodani do gry.

Grafika przedstawia 5 drużyn - każda z drużyn posiada 5ciu piłkarzy i 1 bramktarza
Jeśli ktoś jest zainteresowany można do kolejnych pięciu dryżyn narysować awatarki (skopiować ten co jest i edytować fryzurkę, wzrok, mimikę twrarzy) - Grafiki które zostaną wybrane do gry, nick autora pojawi sie w grze 🙂

Ktoś chętny? - podrzucam poniżej grafikę którą możecie pobrać i edytować awatarki. Prace podrzucajcie w wiadomości mailowej rubin.maker@gmail.com bądź na discordzie - rubin_rpg

Obrazek

Download pod tym linkiem - [Link aktywny po zalogowaniu]

ODPOWIEDZ