||Witaj w alternatywnym świecie, w którym Wiedźmin: Kres Cechu nigdy nie wyszedł. Wilczy miot upadł i sobie ten głupi ryj rozwalił. Jednak demony przeszłości nigdy nie zapominają. Po latach, stary znajomy - Grzegorz - postanawia wyrównać stare rachunki ze swoimi niegdysiejszymi "przyjaciółmi"... Zatop się w EPICKĄ FABUŁE PSYCHO Grzegorza!!!
PSYCHO Grzegorz to ostateczne doświadczenie, pozwalające dogłębnie odczuć to, co czuli członkowie wilczego gniotu podczas produkcji PONADCZASOWEGO HITU, jakim wątpliwie był Wiedźmin: Cech Kresu...||
Preludium:
Słowem wstępu, PSYCHO Grzegorz jest projektem Wilczego Miotu, który ukazał się w czasach kiedy robiliśmy jeszcze wiedźmina. Jest humorystycznym obrazem zmagań nas samych, z samymi sobą. Brzmi jak obraz schizofrenika? Tak było, nie zmyślam.
ALERT!!! ALERT!!!
Sceny które możecie tam zobaczyć, mogą trwale zdeformować wasze postrzeganie świata, powodować niechęć do dzieci, seniorów i partii obecnie rządzącej, oraz nietrzymanie moczu. Ostrzegałem, przynajmniej się starałem... Ale wracając do tematu.
W cenie jednego produktu otrzymujecie aż DWIE!!!! części kultowej gry PSYCHO Grzegorz, twórców WIEDŹMIANA:CECH KRESANU! Wydawnictwa własnego.
[PORA NA REKLAMY]
PSYCHO Grzegorz przypadł ci do gustu?
Masz niedosyt przygód Grzegorza i Tulasa?
Wziąłeś Kredyt we frankach?
Twoje wszystkie problemy właśnie rozwiały się jak dom przeciętnego Amerykanina, podczas huraganu "Katrina" bo już dziś WILCZY NIOK zapowiada PSYCHO Grzegorz 3!!!333!3 TRZY!!!
*Data premiery oscyluje z datą premiery Half Life 3.
[PO REKLAMACH]
Interludium:
A teraz mięsko. CECHY PRODUKTU:
- ISTNIEJE!!!!!!
Postludium
Brak.
Dziękuje za uwagę. Witold w imieniu Wilczego Miotu.
Linki do obu części tej kultowej produkcji poniżej.
p.s gry nie należy brak zbytnio poważnie, tak samo jak tego posta, aczkolwiek możecie w to zagrać, Tulasowi na pewno będzie miło.
[PSYCHO Grzegorz]
[Link aktywny po zalogowaniu]
[PSYCHO Grzegorz 2]
[Link aktywny po zalogowaniu]
[Godot Engine] PSYCHO Grzegorz
Re: [Godot Engine] PSYCHO Grzegorz
- A co to?
- Czy to ptak?
- Czy to samolot?
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To PSYCHOGRZEGORZ 3!!!!!11!!11
O dziwo Wilczy Miot dotrzymuje obietnic, NAWET PRZED TERMINEM!
PSYCHOGRZEGORZ 3 już w wyśmienitej oprawie audiowizualnej. A to wszystko w najnowszej technologii 3D!
Zobacz na własne oczy, jak skończy się wąpliwej jakości romans Grzegorza i Marty! Całkowicie za darmo!
Link: [Link aktywny po zalogowaniu]
- Czy to ptak?
- Czy to samolot?
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To PSYCHOGRZEGORZ 3!!!!!11!!11
O dziwo Wilczy Miot dotrzymuje obietnic, NAWET PRZED TERMINEM!
PSYCHOGRZEGORZ 3 już w wyśmienitej oprawie audiowizualnej. A to wszystko w najnowszej technologii 3D!
Zobacz na własne oczy, jak skończy się wąpliwej jakości romans Grzegorza i Marty! Całkowicie za darmo!
Link: [Link aktywny po zalogowaniu]
Re: [Godot Engine] PSYCHO Grzegorz
Absolutnie jestem zachwycony przygodami Psycho Grzegorza. By w pełni wyrazić mój zachwyt, spytałem niezależnych ekspertów, w postaci czatów AI, o recenzje tej gry.
Oto ich opinie:
Aria, pracująca w Operze:
Bing Chatti, znany chińczyk włoskiego pochodzenia pracujący w Microsoftcie:
A także Giepiti Chatti, jego krewny, pracujący niezależnie:
Jak widać wszyscy są absolutnie zadowoleni z gry. I ty też powinieneś!
A mówiąc w pełni poważnie, spoko głupie gierki od 5 do 30 minut, chociaż trzeba znać kontekst chociaż trochę. Nawet polecam, jeśli ktoś wie mniej więcej kto jest kim w Wilczym Gniocie.
Pozdrawiam!
Oto ich opinie:
Aria, pracująca w Operze:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
A mówiąc w pełni poważnie, spoko głupie gierki od 5 do 30 minut, chociaż trzeba znać kontekst chociaż trochę. Nawet polecam, jeśli ktoś wie mniej więcej kto jest kim w Wilczym Gniocie.
Pozdrawiam!