[RMXP]Eden Universe
Re: [RMXP]Eden
Nie widziałem tego wcześniej. Pracujesz nad wieloma projektami. Mam tylko nadzieję że wszystkie ukończysz i będziemy mogli w nie zagrać 

Z pewnością za Eden zabieram się po nowym roku. Najpierw wydaję demo PII, później mała łatka do demo i Eden 

Dlaczego mi ta zapowiedź umknęła ?
Musze bardziej szczegółowo zacząć przeglądać forum, bo jest całkiem sporo nowości i niekiedy można coś przeoczyć.
Sama gra zapowiada się na prawdę bardzo dobrze. Z pewnością jest to coś nowego, co nie jest typowym tworem spod skrzydła RPG Makera.
Widać na screenach fajny zarys graficzny, ale [bez spoilerów], można wyczuć że się czymś inspirowałeś.
No, musze przyznać że czekam, aż będę mógł zagrać.
Musze bardziej szczegółowo zacząć przeglądać forum, bo jest całkiem sporo nowości i niekiedy można coś przeoczyć.
Sama gra zapowiada się na prawdę bardzo dobrze. Z pewnością jest to coś nowego, co nie jest typowym tworem spod skrzydła RPG Makera.
Widać na screenach fajny zarys graficzny, ale [bez spoilerów], można wyczuć że się czymś inspirowałeś.
No, musze przyznać że czekam, aż będę mógł zagrać.
Mała zajawka. Pojawił się panel i dziś będzie już on działał

Oto lista rzeczy, które wprowadziłem w ciągu 24h:

Spoiler:

- Natan Zuckerkandl
Nieźle to rozbudowałeś HGS
Co jeszcze planujesz ciekawego dodać?

Tajemnica 
Jestem na etapie dodawania do gry pewnych... treści. Mogę jedynie zdradzić, że Eden tworzy mi się przyjemnie. Powstają powoli autorskie zasoby, w tym nowa grafika do menu głównego. Dodatkowo gra będzie oferowała dubbing przy odrobinie szczęścia, a z czasem pojawi się kampania. Obecnie implementuję jak największą interaktywność systemów otoczenia. Oznacza to, że w nowej wersji pojawi się więcej interakcji między Bogiem, a śmiertelnikami i ich światem.

Jestem na etapie dodawania do gry pewnych... treści. Mogę jedynie zdradzić, że Eden tworzy mi się przyjemnie. Powstają powoli autorskie zasoby, w tym nowa grafika do menu głównego. Dodatkowo gra będzie oferowała dubbing przy odrobinie szczęścia, a z czasem pojawi się kampania. Obecnie implementuję jak największą interaktywność systemów otoczenia. Oznacza to, że w nowej wersji pojawi się więcej interakcji między Bogiem, a śmiertelnikami i ich światem.

-
A oto pierwszy utwór stworzony na potrzeby gry EDEN. 
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,
Michał Wilk - Krzemiński, kompozytor HGS

Pozdrawiam wszystkich serdecznie,
Michał Wilk - Krzemiński, kompozytor HGS
- mickul7682
Kiedy zaktualizujesz zapowiedź? Na twoim discordzie widziałem nowsze grafiki niż to, co jest na głównej prezentacji. Przy okazji soundtrack świetny.
Nie było mnie 9-10 dni a tu tyle się dzieje
Ale sobie nadrabiam
Soundtrack jest świetny (przesłuchałem 10-20-30 sekund), @Vilkcomposer Twoja muzyka jest też w innych grach @Haxo?

Soundtrack jest świetny (przesłuchałem 10-20-30 sekund), @Vilkcomposer Twoja muzyka jest też w innych grach @Haxo?